Szolgáltatásaink

Póló nagykereskedés

Jó minőségű pólókat, pulcsikat, sapkákat, vagy egyéb promóciós és munkaruházati termékeket, valamint ajándéktárgyakat kínálunk tisztelt vevőinknek elsősorban – de nem kizárólag – nagykereskedelmi módon. Célunk a legmagasabb színvonalon kiszolgálni a vevőink igényeit széles választékunkkal, versenyképes árainkkal, elérhetőségünkkel, gyors és rugalmas kiszolgálással és kiegészítő szolgáltatásainkkal. Ezen felül stabil, kölcsönösen előnyös beszállítói kapcsolat kialakítása, melyre ügyfeleink hosszú távon alapozhatnak. Nálunk nem csak üres pólót, pulcsit, sapkát és munkaruhát rendelhet, hanem ezeket egyediesítve, logózva - hímzéssel, szitanyomással, transzfer nyomással - tudjuk vevőink rendelkezésére bocsájtani. 

Gépi hímzés

Ha nálunk rendeli meg munkaruháját, nem csak minőséget kap, hanem ajándékba egy 8 cm-es céglogó hímzést is a kiválasztott termékek közül az egyik fajtára, az első vásárláskor. A kiválasztott terméket házhoz szállítjuk!

Kattintson a képre, és tekintsen meg néhány hímzésmintát a több ezer általunk hímzett logóból:

Gravírozás

Vállaljuk a kiválasztott reklámajándék tárgyainak gravirozással történő egyediesítését.

Szitanyomás

Megrendelt pólóinak, munkaruháinak egyediesítését szitanyomással is vállaljuk, így ön egy komplex szolgáltatást kap tőlünk.

Tamponnyomás

Vállaljuk a kiválasztott tollak, reklámajándéktárgyak tamponnyomással történő egyediesítését.


UV-LED nyomtatás

Transzfernyomás

Bögre emblémázás

Emblémázott bögre készítés akár 1 óra alatt!

Népszerűsítse vállalkozását egyedi, emblémázott ajándékokkal. Széles spektrumú termék kínálattal állunk rendelkezésére.

Nem csak a termékek kiválasztásban segítünk, hanem a teljes egyediesítési folyamat lebonyolítását is vállaljuk, legyen az bármilyen emblémázás. Sőt, az elkészült ajándéktárgyakat el is juttatjuk önhöz!

Emblémázott bögréjét akár 1 óra alatt elkészítjük, hozott jó minőségű grafikából égetéssel. Biztos megoldás, garantált siker Önnek vagy cégének, vállalkozásának! Érdeklődjön online vagy a +36 20 399 8640 -es számon!


Termék szűrő

  • Termék kategóriák
  • Márkák
  • Termékek

Modal (PopUp)

Ne maradjon le róla!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként fog értesülni webáruházunk soha vissza nem térő akcióiról!

Sebi Művek Webáruház